Energivejledning i Roskilde


Overvejer du at energirenovere din bolig? Så kan det være en god idé at rådføre dig med en energivejleder eller en BedreBolig rådgiver. 

En energivejleder er en håndværker, som er uddannet af Teknologisk Institut til at kunne vejlede bredt og tværfagligt om de tekniske muligheder for at spare energi i en bygning. Energistyrelsen uddanner og godkender fagfolk som arkitekter, ingeniører og håndværkere til BedreBolig-rådgivere. 

 

Find din lokale energivejleder, BedreBolig rådgiver og energimærkekonsulent i Roskilde


energivejlederen.dk 

energivejlederen.dk kan du læse mere om hvad en energivejleder er. Det er også muligt via en database at søge din nærmeste energivejleder. Bemærk, at udtrækket fra databasen alene rummer oplysninger om energivejledere, der har tegnet abonnement hos energivejlederen.dk. Se listen over energivejledere i Roskilde Kommune.   

 

Grøn Puls’ EnergiHåndværkerNetværk

Grøn Puls har etableret et netværk for lokale håndværkere og andre virksomheder, der arbejder med energirenovering. Se listen over medlemmer af EnergiHåndværkerNetværket

 

Hvem udfører Grøn Puls Energitjek? 

I Grøn Puls er det medlemmer af EnergiHåndværkerNetværket, der har en energivejlederuddannelse fra Teknologisk Institut eller tilsvarende f.eks.er BedreBolig rådgiver, som udfører energitjek. Se listen over disse håndværkere og rådgivere her.  

Energimærkekonsulent

Med en energimærkning kan du nemt finde ud af, hvor energieffektiv din bygning er. Søger du Roskilde Kommunes Byfornyelsesmidler, og har brug for at få udarbejdet en energimærkerapport, kan du finde en energimærkekonsulent via Sparenergi.dk.