Go´energi på mini energimesse

IMG 0267 reduceret strrelse til web final


Mange boligejere trodsede kulden og lagde vejen forbi mini energimessen i Ørsted Forsamlingshus tirsdag d. 27. februar 2018.


Her stod en håndfuld energivejledere fra Grøn Puls klar til at vejlede boligejerne om alt fra efterisolering til alternativ opvarmning til olie og gas.  


På mini energimessen kunne boligejerne også få beregnet, hvor mange penge de kan spare ved at udskifte det gamle oliefyr med en varmepumpe og høre mere om hvad der findes af tilskud til energiforbedringer.  


Tilbagemeldingen fra både boligejere og energivejledere er positiv, og Roskilde Kommune overvejer nu muligheden for at lave et lignende arrangement senere på året i den nordlige del af kommunen.   


”Det var et super godt arrangement. Der var mange engagerede besøgende, der kontaktede mig på standen for at få råd og vejledning om energioptimering af deres bolig. De nye højisolerende facadeisoleringsprodukter fik stor opmærksomhed. De første 5-6 kundebesøg vedr. energioptimering og tilbudsgivning er i hus, og min lokale trælast fik allerede dagen efter forespørgsler på facadeisolering.
At arrangementet kom til at ligge på årets koldeste dag, gjorde jo heller ikke interessen for energibesparelser og komfortisolering mindre”, siger energivejleder Marius Mathiesen fra virksomheden Alt kan lade sig gøre.


Mini energimessen var arrangeret af Roskilde Kommune og partnerskabet Grøn Puls.