Energitilskud

 

Tænker du på at energirenovere din virksomhed? Hvis ja, så har du mulighed for at sælge din virksomheds energibesparelse til et energiselskab. Du skal blot huske at søge om tilskuddet inden din virksomhed går i gang med energiforbedringerne. Du bestemmer selv hvilket energiselskab, du sælger din besparelse til. 


Fors A/S køber din virksomheds energibesparelser

Det lokale energiselskab, Fors A/S, tilbyder at købe energibesparelserne i din virksomhed. Energibesparelserne købes for en pris på 0,35 kr. ekskl. moms per beregnet kWh energibesparelse, når den godkendte energiløsning er realiseret. Bemærk at prisen reguleres løbende. 

Husk, at der skal være indgået en aftale med Fors A/S inden din virksomhed kan gå i gang med at udføre energibesparelsen. Kontakt derfor energirådgiver hos Fors A/S, Robert Jensen, for at aftale nærmere og få hjælp til at udfylde aftalepapirerne på tlf. 3078 6121 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Bemærk at Fors A/S ikke udbetaler tilskud til energibesparelser på under 20.000 kWh.