Det siger medlemmer om netværket


"Det kan betale sig at investere tid i et netværk, der handler om energirenovering, hvis man gerne vil have adgang til kompetencedeling, effektivt samarbejde og nye ligesindede samarbejdspartnere på energiområdet. De ressourcer jeg investerer i netværket er givet godt ud." 
Marius Mathiesen - Alt kan lade sig gøre


"Kemp & Lauritzen i Roskilde har valgt at være med i Energihåndværkernetværket for at opnå et bedre samarbejde med andre lokale håndværkere i Roskilde, og for at være med til at energioptimere og renovere private boliger, virksomheder og boligforeninger lokalt. Jeg mener, det er meget vigtigt at have et godt netværk. Derfor er det relevant for os at være medlem." 
Ryan Dag Johansen - Kemp & Lauritzen, Roskilde


” Thaysen og co. A/S får fuldt udbytte af at være med i Grøn Puls. Vi kan trække på en masse dygtige energihåndværkere i netværket, der også kommer vores kunder til gode.” 
Michael Raaberg - Thaysen og co. A/S


"Som civilingeniør og energiarkitekt er det nyttigt med nære forbindelser til dygtige håndværkere, som forstår energi. Det giver netværket mig adgang til." 
Mads Aarup - Ingeniørfirmaet Aarup Net


"Netværket er utrolig vigtigt for mig, fordi vi samarbejder meget mere og bedre på tværs af fagområder og brancher. Igennem netværket får jeg adgang til specialister. Det giver i sidste ende også bedre løsninger for boligejerne.” 
Lars Mønster - Mønster Byg